practical activities
Hello guys
Hari ini saya dan teman saya kembali pada minggu praktek seperti minggu sebelumnya dan hari ini kami kembali membuat menu Ala Carte I.
MENU A'LA CARTE I
APPETIZER
SALADE NICOISE
SALAD OF SEARED SEA SCALLOPS WITH ORIENTAL VINAIGRETTE
RUJAK BUAH
THAI CHICKEN SALAD
SOUP
JAPANESE CLEAR SOUP WITH SHRIMP
PURE OF PUMPKIN SOUP
MAIN COURSE
TORI NO TERIYAKI
ONIGIRI
***
PAN SEARED OF SALMON WITH HOLLANDAISE SAUCE
DUSCHESSE POTATOES
SAUTE JARDINIER VEGETABLE
***
GRILLED CHOPPED LAMB "STEAK" WITH ROSEMARY and PINE NUTS
COLCANNON
VEGETABLE TAGLIATELLE
***
MOULES MARINIERE (STEAMED MUSSELS)
GRATIN DAUPHINOISE
CREAMED SPINACH
DESSERT
RICE PUDDING
BUBUH INJIN
SACHERTORTE
GREAT FOR SHARING
PIZZA MARGHERITA
MONTE CRISTO SANDWICH
REUBEN SANDWICH
WHITE BAN BREAD
ONION RINGS
Seperti minggu kemarin dihari pertama praktek kami hanya prepare. Dan minggu praktek kali ini saya dan kelompok mendapat section pastry & bakery.
Rice Pudding
Sachertorte
White Pan Bread
Komentar
Posting Komentar